Menu

DDK Nederland

DuPho DDK Museum Hilversum.jpg
Foto Rick Mandoen

De Donkere Kamer Hilversum

Maandagavond 6 februari 2017 vindt een speciale editie van De Donkere Kamer plaats i.s.m. het Festival voor Nieuwsfotografie. De Donkere Kamer is een live magazine met allerlei visies en gasten uit verschillende disciplines van de fotografie en is een initiatief van DuPho, de beroepsvereniging voor Nederlandse fotografen.

Tijdens deze speciale editie worden o.a. de kersverse winnaars van de Zilveren Camera geïnterviewd, deze worden zaterdag 4 februari bekend gemaakt. Marc Prüst (juryvoorzitter Zilveren Camera) en Sterre Sprengers (chef beeldredactie van De Correspondent) verzorgen de presentatie van de avond.

De kersverse winnaars van de Journalist van het Jaar 2016 Sarah Sylbing en Ester Gould komen vertellen over hun prachtige 6-delige documentaire serie Schuldig over de Vogelwijk in Amsterdam-Noord, waar veel bewoners schulden hebben. Deze serie is eind vorig jaar uitgezonden op NPO 1. David Campbell (director of Communications and Engagement bij World Press Photo) komt zijn column voorlezen en Jeroen Toirkens is de eerste in onze nieuwe technologie-rubriek.

Festival is gratis, toegang museum is € 7,50 (ter plaatse contant te betalen)

Houd voor verdere programma-updates de website van DuPho, DDK-live of Museum Hilversum in de gaten.

Datum: 6 Februari 2017
Tijd: 20:00 - 22:30
Marc Prüst en Sterre Sprengers
Locatie : Museum Hilversum
Prijs: € 7,50
Contact : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.