Menu

Coming-up

BiekeDepoorter_Agata(1)website.jpg
Agata. Paris, November 2, 2017 © Bieke Depoorter/ Magnum Photos

DDK live #39

We sluiten het jaar 2018 af met een bijzonder gevarieerd programma!

Te gast zijn:

De Belgische fotografe Bieke Depoorter. Sinds 2012 is zij verbonden aan het gerenommeerde fotoagentschap Magnum Photos. Als jonge fotografe heeft ze al een indrukwekkende carrière. Haar eerste solotentoonstelling in het FOMU is te zien t/m 10 februari 2019. We interviewen haar o.a over een nieuw project dat nog volop in gang is, Agata, een jonge vrouw die Depoorter ontmoette in Parijs. Zowel de fotograaf als de gefotografeerde bepalen samen de verhaallijn....

Fotograaf en documentaire maakster Elza Jo staat bekend om haar eclectische fotografie tot ver buiten de grenzen van Nederland. Met haar gehele unieke en expolsieve stijl werkt ze voor grote merken in de fashion en portretteert ze celebrities uit de muziekbusiness. Naast haar fotografische werk maakte ze haar debuut als filmmaakster met Jolene (2018). Haar tweede documentaire over de You-Tube ster Famke Louise is net uit!

Fotograaf des Vaderlands Jan Dirk van der Burg blikt terug op 2018 en geeft alvast een voorzet op 2019.

Allround showbizz fotograaf o.a. werkend voor de Privé en Telegraaf, Albert Den Iseger, vertelt over zijn vakgebied, de techniek en werkwijze.

Antoinette Nausikaa vertelt over haar project en zojuist verschenen fotoboek Breathing Mountains.

Uiteraard pitchen drie fotografen hun project! De uitslag van deze live crowdfunding wordt aan het einde van de avond gepresenteerd.

 

Datum: 18 December 2018
Tijd: 20:00 - 22:00
Sterre Sprengers & Marc Prüst
Locatie : Pakhuis de Zwijger, Amsterdam
Prijs: gratis
: