Menu

DDK Belgie

AvD-20130629-2-2_ddk_site.jpg
Foto © Ad van Denderen

De Donkerste Kamer Brugge

DDK kort darkness

 

 

 

 

Een avond vol fotografie
Een avond over fotografie
Een avond met fotografen

Als fotografie een spiegel kan zijn voor de tijden waarin we leven, dan komt deze editie van ‘De Donkere Kamer’ op 21 december in Concertgebouw Brugge net op tijd. Uitgerekend op de dag waarop de winter begint, zal de fotografie centraal staan. Fotografie betekent letterlijk: schrijven met licht. Een feest van het licht dus, op winterzonnewende. Dat wordt ‘De Donkerste Kamer’.

Met bovenaan de affiche fotograaf Ad van Denderen, Nederlands toptalent en éminence grise van de wereld van de fotografie. Hij komt vertellen over zijn project ‘Stone’. Maar Van Denderen is niet alleen. Magnum-fotograaf Carl De Keyzer stelt zijn nieuwste boek en expo voor over Noord-Korea. Verder komt Tomas Van Houtryve, Amerikaans fotograaf en lid van VII Photo agency, zijn project 'Blue Sky Days' toelichten en jong talent Zoë Parton praat over haar serie ‘Sofie’. Eric Rinckhout stelt de pas geopende expo ‘Ecce Homo’ voor. Verder zorgt Rudy Trouvé voor muzikale intermezzo's. 


21 december 2017, 20u
Concertgebouw Brugge

‘t Zand 34, 8000 Brugge
tickets: € 10 - www.concertgebouw.be

info: www.ddk-live.com - www.sltrtd.be - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Datum: 21 December 2017
Tijd: 20:00 - 22:30
:
: