Menu

DDK Belgie

BATS_Final_025_640.jpg
Peter van Agtmael / Magnum Photos

DDK #6 Leuven

 

Een avond vol fotografie
Een avond over fotografie
Een avond met fotografen

Drie zinnen over ‘De Donkere Kamer’ en wie van fotografie houdt, kan er niet wegblijven. In 2016 vulden we vier keer succesvol zalen. In 2017 wilden we DDK graag voorstellen aan Leuven. Dit doen we op 28 april in OPEK.

Magnum-fotograaf Peter van Agtmael wordt topper van de avond en toont zijn project ‘Buzzing at the Sill’ over thuiskomen na jaren oorlogsfotografie, maar van Agtmael is niet alleen. Karin Borghouts en Jasper Léonard presenteren de expo ‘Stadsfotograaf’ in het MAS. Verder praten gastvrouw Anna Luyten en gastheer Frank Raes met Dieter De Lathauwer die binnenkort exposeert in Le Botanique en met Nick Claeskens over zijn project ‘Bus Stop’.
Stijn Meuris voorziet, zoals steeds, een foto van een spoken column en Frits Gierstberg stelt de expo van Henri Cartier-Bresson voor in Nederlands Fotomuseum. 

Datum: 28 April 2017
Tijd: 20:00 - 22:30
Locatie : OPEK, Vaartkom 4, 3000 Leuven
Prijs: 10 euro
:

BEREIKBAARHEID OPEK - LEUVEN

OPENBAAR VERVOER
Bus 4 richting Herent
Bus 5 richting Wijgmaal/ Wakkerzeel
Bus 6 richting Wijgmaal
>>Afstappen aan de halte 'Ridderstraat' in de Mechelsestraat. Neem rechts de Burchtstraat en wandel 3 straten rechts voorbij tot aan het begin van de Vaartkom. 3 minuten wandelen van bushalte tot OPEK.

AUTO
Het is NIET toegelaten om te parkeren op het plein voor het gebouw. Er worden boetes uitgeschreven door Politie Leuven en wagens kunnen weggesleept worden!
Je kan gebruik maken van de verscheidene nabijgelegen parkings: 

- Parking Vaartkom, Engelsplein 32, 3000 Leuven
Om de parking te bereiken moet je de verkeerslus volgen langs: J.B. Van Monsstraat, J.P. Minckelersstraat, Vaartstraat (tussen J.P. Minckelersstraat en Havenkant), Havenkant, Wolvengang, Engels Plein.
- Parking Minckelers, J.P. Minckelersstraat 94, 3000 Leuven
- Parking Diestsestraat, J.P. Minckelersstraat 35 3000 Leuven